Catharina Lindell (till vänster) och Lina Larsson. arkivfoto: john nordh
Catharina Lindell (till vänster) och Lina Larsson. arkivfoto: john nordh
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Efter succén: Pridetåget rullar igen


KÄVLINGE. Förra året arrangerade Lina Larsson och Catharina Lindell det första Pride-tåget någonsin i Kävlinge. Under vårmarknaden den 6 maj är det dags igen.

Upplägget är det samma som förra året. Både fotgängare och mc-förare kommer att tåga genom Kävlinge. Förra året var det endast förare från Black Angels, som kör begravningskorteger på motorcykel, som deltog. I år är Pride-tåget är öppet för alla mc-förare.

– Vi hoppas på många många fler förare i år. Det är bara att dyka upp med sin motorcykel om man vill delta, säger Catharina Lindell.

Hon är mycket nöjd med hur Pride-tåget mottogs förra året och tror att även årets upplaga kommer att bli en succé.

– Det blev väldigt populärt, alla var superglada. För att vara första gången i lilla Kävlinge tycker jag att det gick riktigt bra. I år kommer tåget bli ännu större, säger Catharina Lindell och fortsätter:

– Så länge folk är glada kommer vi att fortsätta med Pride. Kanske kan det bli en ny tradition. Folk som vanligtvis inte hänger i Kävlinge kommer hit och det gynnar ju alla.

Samling sker utanför LL Dance studio klockan 11 för mc-förare. För de som går är det klockan 11.30 som gäller. Tåget går längs Västergatan, Bruksgatan och sedan till Mårtensgatan där LL Dance studio bjuder på en färgsprakande Pride-show.


Publicerad: 06. april 2017 10:09
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Kävlinge Nya

Startsidan just nu