Pax, polis och politiker i Soffan

Av
John Nordh

KÄVLINGE. Nu är programmet för vårens säsong av Soffan talkshow på Lilla Kulturhuset Mejerigränd klart. Torsdagen den 5 april slår oppositionsrådet Catrin Tufvesson (S) sig ned i soffan för prata med Olof Samuelsson som leder talkshowen. Samtalet kommer bland annat handla om höstens val. Plats i soffan denna kväll ges också till frisören och egenföretagaren Jenny Ruthagen som blev utsedd till Årets höjdare för en tid sedan. För musiken står Anna Thorstensson som både sjunger och spelar cello. Dessutom uppträder duon "We are history" som består av tvillingsystrarna Mi och Camilla Tran.

Nästa tillfälle blir tisdagen den 22 maj. Då kommer Sanna Persson Halapi, känd från bland annat Hipp Hipp och för sin roll som rymdhjälten Pax i många barnprogram på SVT, till Kävlinge och Soffan talkshow. Dessutom kommer Kävlinges kommunpolis Michael Rydberg och pratar om brottsligheten och tryggheten i Kävlinge. Denna kväll spelare blues- och rocksångernskan Ingrid Savbrant och trubaduren Johannes Antreski.

Klockan 19 till 21 är tiderna om gäller de båda kvällarna. Biljetterna kostar 50 kronor. Gratis inträde för medlemmar i Musikföreningen i Kävlinge (Mik) och för barn under 18 år.

Publicerad 20 March 2018 08:45