Kävlinge amatörteater drar fulla hus – biljetterna sålde slut innan premiären

Första gången i föreningens historia

KÄVLINGE. Mellan den 2 och 16 juni spelar Kävlinge amatörteater föreställningen Weekend i Paradiset i Folkets park. För första gången i föreningens historia har samtliga speltillfällen blivit utsålda innan premiären.

– Det är fantastiskt. Vi skulle önska att det endast beror på att vi är så himla bra men vi tror även att det är väderprognosen som hjälper till, skämtar Rosa Rydberg, teaterdirektör.

Sommarteatern i parken har blivit en tradition i Kävlinge och det tror hon också är en av anledningarna till det stora intresset.

– Varje år blir vi mer och mer etablerade och jag tror att man tycker det är kul när man känner igen folket som står på scen.

Hur toppar ni det här till nästa år?

– Vi får fortsätta att leverera bra föreställningar och hoppas på att det blir samma tryck nästa år. Vi uppskattar det så.

För den som vill se Weekend i Paradiset men som inte har fått tag på en biljett, uppmanar Rosa Rydberg att bege sig ner till Folkets park en halvtimme innan en föreställning.

– Det kan ha blivit så att någon har lämnat återbud, säger hon.

Resterande speltillfällen är: 5:e till 6:e juni, 8:e till 10:e juni och 13:e till 16:e juni. På vardagar är det klockan 19 som gäller och under helgdagar börjar föreställningen klockan 17.

Publicerad 05 June 2018 06:00

Lokaltidningen Kävlinge Nyas nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag