Hon blir ny samhällsbyggnadschef

Av
John Nordh

KÄVLINGE. Kävlinge kommun har utsett Lina Rosenstråle till ny samhällsbyggnadschef. Hon kommer närmast från tjänsten som samhällsbyggnadschef i Östra Göinge kommun. Tjänsten i Kävlinge tillträder hon den 1 september.

– Det ska bli spännande och fantastiskt roligt att tillsammans med övrig personal fortsätta arbetet med målet att Kävlinge ska bli Skånes bästa boendekommun, säger Lina Rosenstråle i ett pressmeddelande.

Hon har många års erfarenhet inom offentlig sektor, ledarskap och samhällsbyggnad och de senaste åren har hon haft chefsroller inom Östra Göinge kommun där hon, förutom att arbeta med samhällsplanering, VA-strategier och tekniska utredningar, även har jobbat med miljö- och hållbarhetsfrågor som hållbarhetschef.

– Tjänsten som samhällsbyggnadschef har väckt stort intresse och haft många kvalificerade sökande. Lina Rosenstråle blir en viktig pusselbit i det fortsatta utvecklandet av framtidens moderna och serviceinriktade organisation, säger Mikael Persson, kommundirektör, i ett pressmeddelande.

Publicerad 14 June 2018 06:00

Lokaltidningen Kävlinge Nyas nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag