Flera personer drabbade samman i ett bråk i centrala Kävlinge vid 18-tiden. En man blev skadad med någon form av stickvapen.

Flera personer drabbade samman i ett bråk i centrala Kävlinge vid 18-tiden. En man blev skadad med någon form av stickvapen. Ritzau Scanpix/ Johan Nilsson

Ytterligare en anhållen misstänkt för mord

Polisen söker flera inblandade

KÄVLINGE. En man i 40-årsåldern avled under tisdagskvällen efter att han blivit stucken med kniv. Enligt polisen rör det sig om ett större bråk som spårade ur.

– Ledningscentralen fick in det som ett bråk mellan ett antal personer på Korsbackaområdet. När vi kom dit påträffades den 40-åriga mannen skadad. Han fördes till sjukhus i ambulans men avled senare av sina skador, säger kommunpolis Mikael Rydberg.

En person anhölls under tisdagskvällen på sannolika skäl misstänkt för mord. Under onsdagseftermiddagen gick åklagaren ut med att ytterligare en person anhållits under samma förutsättningar.

Utredningen fortsätter med bland annat förhör av de frihetsberövade personerna.

Polisen söker även efter fler personer som kan varit inblandade i händelsen.

– Vi vet att ett antal personer varit på plats och vi söker efter fler personer som kan ha haft inblandning i dådet, säger Mikael Rydberg.

Vilka de här personerna är eller vilken koppling de misstänks ha till händelsen vill han dock inte gå in på.

– Vi väljer att inte gå in närmare på det här. En brottsplatsundersökning är gjord och vi kommer fortsätta jobba vidare med förhör.

Polisen kopplar inte samman tisdagens händelser med tidigare händelser eller andra oroligheter i byn.

– Vi bedömer att detta är en helt isolerad händelse, säger Mikael Rydberg.

Publicerad 28 November 2018 10:11