Ett tjugotal dansare från LL Dance Studio deltar i showen. Bilden är från ett uppträdande i Kristianstad förra året.

Ett tjugotal dansare från LL Dance Studio deltar i showen. Bilden är från ett uppträdande i Kristianstad förra året. Foto: LL Dance Studio

LL Dance Studio ger sig ut på Mello-turné

Showen kommer till Center Syd på lördag

LÖDDEKÖPINGE.

Det är mello-tider i Sverige och därför ger LL Dance Studio sig nu ut på en turné med sin Mellodifestivalenshow. Första stoppet blir på Center Syd på lördag.

Av
John Nordh

Temat för showen är "Vinnarbidrag vi minns".

– Bland annat kommer vi att framföra "Diggi loo diggi ley" och "Fångad av en stormvind", säger Lina Larsson som driver LL Dance Studio.

I Melodifestivalshowen medverkar ett tjugotal dansare från studions danskompanier i åldern åtta till 40 år. Just nu pågår repetitionerna för fullt.

Showen framförs på Center Syd lördagen den 9 februari klockan 13 och 15. Helgen därpå, lördagen den 16 februari blir ett uppträdande på shoppingcentret Nordstan i Göteborg. Efter det gör showen ett sista stopp på Jägersro Center i Malmö lördagen den 23 februari.

– Det är första gången vi uppträder i Göteborg och det ska bli jättekul. Alla dansarna är mycket förväntansfulla, säger Lina Larsson.

Showen är den samma som LL Dance Studio framförde förra året på Melodifestivalens välkomstfest i Malmö och Kristianstad.

Publicerad 07 February 2019 06:00