Marie Möller har tidigare bland annat grundat Extreme Zone i Malmö. Nu satsar hon i Löddeköpinge.

Marie Möller har tidigare bland annat grundat Extreme Zone i Malmö. Nu satsar hon i Löddeköpinge. Foto: Privat

Ny ägare tar över leklandet – parkourbana en av satsningarna

Grundade Extreme Zone i Malmö

LÖDDEKÖPINGE.

Drakens Lekland har fått en ny ägare och byter namn till Leklandsfabriken. Bakom satsningen står Marie Möller som bland annat äger Extreme Zone på Entré i Malmö.

Av
John Nordh

Imorgon fredag slår Leklandsfabriken upp portarna i Drakens Leklands tidigare lokaler på Center Syd. Marie Möller har stora planer för den nya verksamheten och flera nyheter är att vänta. Bland annat ska kalasrummen göras om och i den bakre delen av lokalen ska en parkourbana anläggas.

– Allting kommer att komma på plats pö om pö under hösten, säger Marie Möller och berättar att hon och hennes personal har börjat med att fokusera på renligheten och säkerheten.

Bland annat har de sanerat hela leklandet, målat om och och haft servicetekniker på plats för att kontrollera så allt är säkert.

– Säkerheten, renligheten och att ge besökarna ett bra bemötande är jätteviktigt om man vill att de ska komma tillbaka. Extreme Zone har fått fantastiska recensioner från våra gäster och så vill jag att det ska gå till i Löddeköpinge också. Vi ska driva det på ett liknande sätt som i Malmö, säger Marie Möller.

Hon säljer, bygger och projekterar inomhuslekland och trampolinparker över hela Sverige. Marie Möller var den som byggde och designade Drakens Lekland i Löddeköpinge och sålde det till den förra ägaren. När hon nu fick möjlighet att ta över leklandet var det ett lätt beslut.

– Det är en speciell lokal som inte är så jättestor men väldigt hög. Den har elva rutschkanor, Sveriges högsta inomhusrutschkana och många aktiviteter i lekställningen.

Publicerad 05 September 2019 10:53