Den första loppisen på många år i Folkets park besöktes av mellan 500 och 600 personer.

Den första loppisen på många år i Folkets park besöktes av mellan 500 och 600 personer. "Otroligt", tycker Christer Eklund, projektledare. Arkivfoto: Silverforsens Folkets park/John Nordh

Succé för loppisen i parken – nytt datum bokat

"Blir absolut återkommande med loppis i Kävlinge"

KÄVLINGE.

Loppmarknaden i Folkets park i Kävlinge som gick av stapeln nyligen blev populär. Så populär att arrangörerna redan har bokat in ett nytt datum – och bestämt att det ska bli ett återkommande evenemang även nästa år.

Av
John Nordh

Loppisen den första september var den första på flera år i Folkets park. Och det verkar som att den hade varit efterlängtad. Enligt Christer Eklund, projektledare för parken, var mellan 500 och 600 personer på plats under dagen för att fynda.

– Otroligt, säger han och berättar att det stora intresset gjorde att man snabbt bestämde sig för att att hålla en loppis till innan parken stänger för säsongen.

Sagt och gjort. Lördagen den 28 september är det dags igen. Loppmarknaden pågår mellan klockan 10 och 14. Det är fritt inträde och gratis parkering och för den kaffesugna säljs det fika.

För den som vill sälja prylar på loppisen kostar det 150 kronor. Blir det fullbokat går det att köpa plats bredvid för 100 kronor. Loppmarknaden öppnar klockan 9 för säljare.

Nästa säsong kan Kävlingeborna se fram emot fler loppmarknader i parken.

– Det blir absolut återkommande med loppis i Kävlinge, säger Christer Eklund

Publicerad 12 September 2019 11:11