Projektgruppen för Dösjebroskolans julmarknad: Annika Leveau, Ulrika Blomberg och Tanja Andersson prisades för Årets aktivitet.

Projektgruppen för Dösjebroskolans julmarknad: Annika Leveau, Ulrika Blomberg och Tanja Andersson prisades för Årets aktivitet. Foto/press: Kävlinge kommun

Julmarknad årets aktivitet i Kävlinge kommun

Årets medarbetare och årets chef prisades också

Av
John Nordh

KÄVLINGE. Årets medarbetare, årets chef och årets aktivitet 2019 i Kävlinge kommun är utsedda. Årets aktivitet är Dösjebroskolans julmarknad. Förra årets resulterade den i en donation på 17 400 kronor till Barncancerfonden.

Årets medarbetare är Maria Olander, HR-konsult på Kävlinge kommun och årets chef är Sanna Nyberg, rektor på Olympiaskolan.

Varje år har invånare och medarbetare möjlighet att nominera årets medarbetare, chef och aktivitet. Bakgrunden är att kommunen vill bli bättre på service och tillgänglighet. En del i det arbetet är att lyfta goda exempel och uppmärksamma goda insatser i den kommunala organisationen.

Inlämnade nomineringar bedömdes av en jury och förutom äran är vinsten ett bidrag till kompetenshöjande insatser och en gåva.

Årets medarbetare Maria Olander, HR-konsult.

Årets medarbetare Maria Olander, HR-konsult. Foto/press: Kävlinge kommun

Årets chef Sanna Nyberg, rektor på Olympiaskolan.

Årets chef Sanna Nyberg, rektor på Olympiaskolan. Foto/press: Kävlinge kommun

Publicerad 19 September 2019 09:26